10.03.2008 г., 15:39 ч.

Етикет "Невинен" 

  Поезия » Любовна
488 1 2

Толкова силен, толкова малък.
Ти казваш!?
Толкова възхитителен, че дори и жалък...
но недей да се предаваш!

Почувствай това, което ти се изплъзва!
Чувствата - те тлеят вътре!
Грабни това, което те нахъсва!
Вълнението - то само ще ти се върне!

Ти си винаги един сладък инцидент,
вечната невинна жертва!
"Невинен", пишеш сам на своя етикет.
Цена имаш! Мислиш си, че така никой няма да те пренебрегва!

Един ден ще забравя, че си толкова "раним".
Един сладък ден просто ще бъдеш нарисуван.
Ще станеш толкова броим,
ще станеш спомен образуван!

Ела невиннико! Сега ти ме изигра!
Ти целуна ме с тази целувка, с това сладко бягство!
НЕ ти се сърдя! Ти не ми се подигра!
Ти ми даде невинност и богатство!

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??