29.11.2007 г., 20:57 ч.

Ето ме 

  Поезия » Любовна
523 0 4
Ето ме, признала вече любовта си,
отхвърлям правила, забрани и въпроси.
Пред теб душа и тяло аз събличам
и давам си сърцето - нека бъде твое.

Ето ме, за теб на всичко съм готова,
морето ще преплувам, в огъня ще скоча.
Ето ме, готова съм да бъда твоя,
приюти ме, дай ми нежността си.

Ето ме, забравих всички грешки,
забравих колко пъти съм била ранена.
Ето ме, готова съм да бъда твоя -
ето ме, не чакай още, целуни ме
.

15. ХI. 2005 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??