когато облече роклята си
ръкавите ù стигаха толкова далеч
прокарвайки тайни тунели
до всички мъже които беше прегръщала
до всички мъже които беше завивала
с ръце провиснали до земята
с гърди провиснали до ръцете
на всички мъже по земята
облечена в малката черна рокля
която хвърля тъмни кръгове под очите ù
© Мария Василева Всички права запазени