14.10.2017 г., 22:39 ч.  

... 

  Поезия » Друга
291 1 1

 

 

 

 

Спомням си как се разхождах,
вечер под дивите кестени.
Как пред очите ми посивяваше,
онзи шареният свят, целият.

 

Спомням си всичките вечери,
на сутринта до мен се събуждаше.
Оглозгана неистово до костите,
 за кучето нямаше и кокълче.

 

Аз още съм там, и  ако ме срещнете
не питайте  къде са ми годините...

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??