Свят в поквара,
свят - пари.
Красотата скъпо се продава.
Любовта горчи
и чашата ни натежава.
Пълен океан с планктон.
А ние се мислим за грамотни
и пеем тъпи песни в тон.
Пишем стихове самотни
и живеем в стон.
Лицемерие до шия.
Глупци ти казват: "Не така!"...
Вървиш надменно вдигнал шия
и потъваш в тъмнина.
Тишината, казваш, плаши?
Тогава говори!
Говори, за да отключиш всичко,
което ти тежи.
ГЕРГАНА ОСКАР
© Гергана Чолакова Всички права запазени