11.07.2009 г., 14:45 ч.

Фалш 

  Поезия » Философска
474 0 11

Фалш -

разтопено злато -

и вик -

огрял безкрая,

светъл лъч,

меч - огрян,

и огън изпепелява,

гори - човешко сърце.

 

О, плам велик -

студен камък скъпоценен,

защо гориш в мъка

човешкото сърце?

 

94 г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??