30.08.2007 г., 23:54 ч.

Фалшива целувка 

  Поезия
625 0 2
Умирам бавно,
тъжно е нали?
Страдам тихо,
плашещо дори.

Обичам те!Крещях сама,
в стая със безброй врати.
Но защо?Защо ключа ти не намери?
Защо остави ме сама?

Небето срина се и ме погълна
във безкрайна самота.

Но аз те моля
   затвори очи!
Затвори ги и ме прегърни
после отвори ги и ме целуни!

Тогава ме изчакай миг,
    а после два.
Изчакай, за да кажа сбогом,
за да изкрещя в нощта,
   че беше ти за мен игра!

© Лия Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??