5.10.2018 г., 1:06 ч.  

Фалшиви хора 

  Поезия
483 1 1

Фалшиви хора сте родени
,фалшиви хора ще умрете.
Усмихват се, а са студени,
покриват се зад ледовете.

 

Фалшиви хора изградени,
фалшиви техните проблеми.
И казват, че им трябва време,
а всъщност трябват им емблеми.

 

Фалшиви хора, фалшива раса,
самотни са, зад цялата украса.
Фалшив е блясъкът и класа,
но той, животът, ги наказва...

© LeonaXIII Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??