24.10.2017 г., 12:48 ч.  

Far away 

  Поезия » Любовна
417 1 0

...

Слабост моя, моя пристрастеност
Мое бягство от реалността
Мой бич и моя увереност
Мое късче щастие, въплъщение на страстта...
Как мога без теб.. и... без теб как не мога...
Мой ад, мой рай... искам те до изнемога...

М.С.

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??