25.01.2008 г., 13:50 ч.

Фатална жена 

  Поезия » Любовна
666 0 1

Фатална жена

Приятели бяхме, но защо, ми кажи,

нима не разбра, че много боли -

между нас се яви фатална жена

и завинаги ни отне любовта.

 

Всеки пое по своя си път

да търси любов - по своя маршрут,

по релсите твърдо крачи напред

и доказва таланта на някой поет.

 

Какво ли ще стане със този поет,

ще крачи ли смело право напред,

приятел ще бъде ли с тебе сега

или пак ще се върне с фатална жена?

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • от отдавна е този стих , неразбирам ...а Цвети!!!ВИЛИ
Предложения
: ??:??