Фатална жена
Приятели бяхме, но защо, ми кажи,
нима не разбра, че много боли -
между нас се яви фатална жена
и завинаги ни отне любовта.
Всеки пое по своя си път
да търси любов - по своя маршрут,
по релсите твърдо крачи напред
и доказва таланта на някой поет.
Какво ли ще стане със този поет,
ще крачи ли смело право напред,
приятел ще бъде ли с тебе сега
или пак ще се върне с фатална жена?
© Виктор Все права защищены