7.11.2017 г., 11:39 ч.

Фатално 

  Поезия » Любовна
355 1 2

ФАТАЛНО...
 

В очите ти неволно се изгубвам – 
слънца изгряват и блестят звезди.
И всеки миг аз искам да танцувам,
весталка съща сякаш в мен гори!

 

Очите ти тъй топло ме прегръщат,
потъвам цяла и се губя в тях.
Годините сами назад се връщат – 
това ще е последният ми грях!

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??