20.01.2023 г., 6:58 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
623 1 1

Дори да няма изворна вода,

пак изгрева на тебе ще наричам,

защото знам – животът е следа

единствена, в която те обичам!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??