6.06.2012 г., 15:23 ч.

* * * 

  Поезия
689 0 3

Понеделнично...

Като контролно без лист от началото на тетрадката.

Като несресана съученичка след буйна неделна вечер.

Леко учебно, леко домашно-битово.

Чустваш се като удома си.

Весело като ранна пролет

 и дъждовно като в театъра "когато гръм удари".

На езика ми лежи фразата

                                                 "училище без насилие"

На вратата му пишеше  -   "насилниците са почивен ден"

© Димитър Михов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??