10.05.2013 г., 19:55 ч.

* * * 

  Поезия » Оди и поеми
750 1 0

Лист хартия, черно перо

и синьо мастило.

Започвам да пиша

стихове прекрасни,

романи изящни!

 

Ред по ред пиша сега, 

наум ми идват много неща.

Роман, по-красив от сърцето,

стих, по-красив от душата,

който те кара да забравиш

тъгата!

© Шукрие Абдурахман Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??