25.03.2007 г., 2:44 ч.

*** 

  Поезия
654 0 1

Вземи любовта ми, махни я от мен.

Не искам да чувствам нито за ден.

И спомените вземи ми, от тях ме боли:

Всичко напомня за тебе, сърцето гори.

Вземи и сърцето то бие за теб,

Аз вместо с сърце ще живея със лед,

душата вземи ми, какво от това?

Ще бъда бездушна, щом трябва така...

Вземи ми ти всичко, живота вземи,

Но остави съзнанието ми и си върви!

© Кристина Пейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??