31.08.2007 г., 22:47 ч.

Фен 

  Поезия
562 0 1

Фен

Отдавна те следя с очи
и че ме харесваш си личи.
Е, и ти не си ми безразличен,
даже си ми доста симпатичен.
С този шоколадов тен
успя да привлечеш и мен.
И мисли разни в мен да породиш,
и на седмото небе да ме качиш.
Но не се стеснявай, аз не хапя!
Нещо в теб сърцето ми разтапя,
чак ми разтреперваш ти краката,
главата ми и нея завъртя, горката!
Господи, какво направи с мен?!
Не те познавам, но вече съм ти ФЕН!

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??