Aug 31, 2007, 10:47 PM

Фен 

  Poetry
569 0 1

Фен

Отдавна те следя с очи
и че ме харесваш си личи.
Е, и ти не си ми безразличен,
даже си ми доста симпатичен.
С този шоколадов тен
успя да привлечеш и мен.
И мисли разни в мен да породиш,
и на седмото небе да ме качиш.
Но не се стеснявай, аз не хапя!
Нещо в теб сърцето ми разтапя,
чак ми разтреперваш ти краката,
главата ми и нея завъртя, горката!
Господи, какво направи с мен?!
Не те познавам, но вече съм ти ФЕН!

© Няма значение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??