22.05.2014 г., 17:50 ч.

Феникс 

  Поезия » Любовна
377 0 2
Дишам те… издъхвам… непрестанно
раждам се в очите ти… сама -
толкова ли привикнах да съм жадна
за следващата капчица сълза?
 
Спирам се… отричам… разрушавам,
дращя по залостени врати.
Някъде в душата ти изгарям
в прегръдката на стъклени стени.
 
Тихо е... задушно... заглушено,
няма те... сама съм във праха.
Нека да издъхна примирено -
после ще възкръсвам... пак и пак. 

 

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??