10.03.2011 г., 13:09 ч.

Фетиш 

  Поезия » Пародии
1236 0 3

Отвори прозореца и ме остави на перваза,
изгони ме от уюта на дивана вън на прага,
аз лошият съм бил и пакости съм правил,
а ти си дама и за мойта пешка място нямаш.

© Поет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??