27.11.2009 г., 14:31 ч.

Финални думи 

  Поезия » Любовна
531 0 0

Финални думи

 

Сложил си маска на лицето -

криеш истинските си черти,

надянал си и маска на сърцето -

чувство някое да не личи.

 

Криеш се в дебрите на мрака,

денем плуваш сред мъгла,

душата ми дереш като трънлива драка

и аз се питам - ти ли си това!?

 

 

Защо стена издигна помежду ни

и всичко хубаво зад нея скри,

ако е време за финални думи,

ела и просто ги кажи...

 

Ела при мен такъв, какъвто беше,

без срам и свян в очите погледни,

без страх кажи каквото има да ми казваш -

от премълчаното, знай, повече боли!

© АнеблА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??