29.04.2010 г., 9:37 ч.

Фламенго 

  Поезия » Друга
967 0 35


В танц с фламенгов ритъм

жадно се преплитат

парещите пръсти.

Трескаво се търсят

погледите властни.

Приливи екстазни

като вино лудо

сетивата будят.

Допирът е кратер.

Стенещи - телата

стъпка подир стъпка

сливат се в прегръдка.


Страст с фламенгов ритъм...



© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??