18.01.2009 г., 15:27 ч.

Флирт 

  Поезия » Философска
562 0 5

 

Нямам време за войни – 
животът отвън чака ме
да загърбя ужасното „преди”,
разказва колко плакал е
за пропиляното щастие
от предразсъдъци...

Нямам време за омраза
Любовта е по-красива - 
лъкатуши по перваза
на душата ми и се превива
от заразното причастие
на зли отвъдъци...

Моли ме да стана нова,
да пречистя дните,
да излея стомната с отрова,
да си отворя очите
за цветовете на 
сегашното...

Кани ме да опитам
от радостта 
без да залитам
в сластта 
на тежките
илюзии...

Иска ме
да бъда Нейна.
Шепне ми - 
прелюбодейно,
с нежен аромат – 
на Истина...

.  .  .

Има ме...

 




© Агапея Полис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??