15.04.2008 г., 7:42 ч.

Флирт 2 

  Поезия » Любовна
499 0 1
Когато доближа се до теб,
не чувствам нищо -
сякаш съм празна. А мислите бясно
лудуват във мен. Защо ли там
за образа ти има място?!
Нима концепцията, че ти си мъж,
а пък аз жена, с това да е свързана тясно?
Притихнала, аз очаквам
твой знак, а той води към нищото.
За мен си само човек, от който да
почерпя опит, аз искам да науча всичко!
Със риск да повторя историята,
се питам кой приема и кой какви
сигнали предава на другия.
Но отговор няма, уви - само вглеждане
и странни усмивки, което ме докарва до лудост!!!
Нали съм чувствителна и търся мъжката логика,
но търся напразно - такава надали има.
Аз искам само да те разгадая - какво ли
криеш във своите жестове.
Но това ще е загадка, отговор ще има да взимам!





© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за милите думи.И да знаеш от мен - не се подценявай!Твоя стих е не по-малко великолепен!
Предложения
: ??:??