28.07.2007 г., 21:04 ч.

Флирт "Black ram" 

  Поезия
677 0 5
Здравей! Усмихнах се плахо.
Как си? Проговорих ти сладко.
Добре! Небрежно отговори
и моят въпрос тъпо повтори.
Намръщена от твоето отношение
и аз небрежно и кратко отговорих "бива"
и чудих се дали това беше всичко.
Надут излеждаше ти,
но след чашка-две от уиски,
но без фъстъци... целуна ме,
но дали защото пияна бях
или пък красива ти се видях.
Седмица мина, дори и втора.
Споменът от мен отмина,
но явно в твоята пиянска нощ
нов спомен се роди
и чувствата си ти ми сподели.
Далече беше ти,
но броях всички дни,
да те видя същия ли си?
Няколко дена заедно бяхме все,
но ти не си от този тип мъже
дълго и сериозно да се задържи
само с едно момиче!

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??