15.10.2007 г., 17:32 ч.

Фолк тон 

  Поезия
434 0 3
Чалга тук задвижва
с пълна пара
предизборната
кметска надпревара!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??