17.05.2009 г., 23:15 ч.

***(фрагмент) 

  Поезия
922 0 22

 

 

 

взираме се

в тъмното мълчим

и...

 

виждаме се

с всички малки грешки

 

тихо не е

 

... с теб

 

 

 

 

 

 

 

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??