16.05.2005 г., 13:58 ч.

Фройд 

  Поезия
1398 0 4
В подсъзнанието ти
със тласък проникнах,
бавно започнах да се движа
в твоя ритъм,
нагаждайки се към теб -
да дишам с
белите ти дробове,
да ям със
хубавите ти ръце,
да вървя с
нежните твои нозе,
да чувам със
фини, различни уши,
да виждам през
красиви очи,
да се любя със
тяло прекрасно,
но за двама ни
в подсъзнанието ти ни е тясно.
И ето -
станах истинско твое
Съзнание.

© Хр М Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??