27.08.2007 г., 11:24 ч.

Футболна 94-та 

  Поезия
422 0 0

Нигерийците набиха ни
не че слаби сме, а защото
атакуваха неочаквано -
в гръб ни скочиха от дървото.

С гърците проблеми нямахме,
скъсахме ги от атаки,
у дома им ги изпратихме -
стават само за сиртаки!

И до Аржентина стигнахме,
те са вицешампион,
тоест, бяха - победихме ги
и завихри се купон!

После пък и мексиканците
правеха се на велики.
Бягайте при индианците -
боя ядохте и стига!

Берти Фогтс, здравей, приятел!
Май дойде и твоя ред?...
Вие - в къщи, а пък ние
продължаваме напред!

© Мария Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??