25.05.2007 г., 7:32 ч.

ГаДнО 

  Поезия
702 0 1
Игнорираш ме. - Добре!
Забравяш ме. - Добре!
Обиждаш ме. - Защо?
Обичал си ме?! - Не!
Всичко преживях заради теб,
а ти заряза ме в света проклет!

© Дани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??