May 25, 2007, 7:32 AM

ГаДнО 

  Poetry
701 0 1
Игнорираш ме. - Добре!
Забравяш ме. - Добре!
Обиждаш ме. - Защо?
Обичал си ме?! - Не!
Всичко преживях заради теб,
а ти заряза ме в света проклет!

© Дани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??