13.07.2010 г., 8:38 ч.

Галя те... 

  Поезия » Любовна
1284 0 1

Галя те... ~

 

 

Утро ли е!?...

Нощ ли е...

Отдавна сля се Времето за мен...

 

И пак

В Копнежност

Аз те галя...

 

И в мислите си

Те целувам днес...

 

ТИ!

 

Разтапящ се по кожата ми...

МЕД БОЖЕСТВЕН!

 

И искам не само

да те притежавам...

А да разкрия Тайната ти

 

Дето в Теб...

Заключил Бог е

С цел...

 

ДА МЕ ПОГУБИШ ДНЕС!

Да ме омаеш...

 

МИЛОСТИВА МОЯ!

( Мед в паничка...

               Пресен...)

 

Храна любима!

СЛАДКА ДИРЯ...

Път, свързващ

Ангела и Дявола

Във мен...

Покрусен съм!

И съкрушен...

ПОТРЕСЕН!!!

 

Ти!

Ангелогласна моя...

 

ГАЛЯ ТЕ!

Галя Теб...

 

И ням съм!

Сляп съм!

Глух съм...

Аз за другий

ГЛАС!!!

 

Докоснал се до Теб

Веднъж...

И твоя глас

Божествен...

 

Смутен съм...

ПЛАХ!!!

 

И сякаш...

Аз не съм...

А Друг...

чрез мен е

Толкоз...

Смел и верен...

На своята Мечта...

 

ОТ МЕД И ПУХ...

 

Нектар ти мой...

Небесен...

 

И оцветен съм

В ЗЛАТО...

Когато ти по мен

Се стелеш...

 

Една Магия

И  Пеперудена мъгла...

 

Сладък мед

По мен се лее...

 

СТИЧАШ СЕ!!!

И оцветяваш тялото ми...

 

НАПОЯВАШ  МЕ!...

 

ТИ...

 

Хармония от

Салвия и мед...

 

И царевичен дъх

НА ХЛЯБ...

 

БЕЗСМЪРТИЕ!!!

 

И ИЗВОРНА ВОДА...

 

Богиня бяла!

Сложен в бяла кърпа

ЦВЯТ...

 

Лъжичка пчелен мед...

Във менче бяло...

Вода мълчана...

 

Изпълнена Луна

И САМОДИВСКО ВРЕМЕ...

 

ГАЛЯ ТЕ!

 

Ааахх, Галя те!

Еликсир на дните ми,

На Мъж

Унесен...

 

ХРАНА ЛЮБИМА!

Умилостивяваща Сърца...

 

МЕД ПО КОЖАТА МИ...

 ПРЕСЕН!

 

Говориш ми...

Разстилайки се в мен...

 

И наслаждавам се!

 

И ИСКАМ

ДА СЕ НАСЛАДЯ!

 

На Теб...

 

И на Любовта Ти...

 

В МЕД!!!

 

Утро ли е!?...

Нощ ли е...

Отдавна сля се Времето за мен...

 

И пак

В Копнежност

Аз те галя...

 

И в мислите си

Те целувам днес...

 

( погалване от

12 юли 2010 г...)

                    Л-Е

 

http://www.vbox7.com/play:6836d480

© Л-Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много силно въздействаща - сантименталност!!!
    Чудесна мелодия, завладяваща!!!
Предложения
: ??:??