Тази сатирична реплика, е поздрав за добре дошъл на новорегистрирания потребител gancho36 (Ганчо Пенев).
Вдъхновението за тази реплика, може да видите на този линк, тук: http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=329806#comments
Ех, че ми е Ганчо,
Ганчо-хулиганчо!
Регистриран вчера,
днес си хвали "дзвера"...
Дзвера му предател,
мъчи тоз писател -
в поетична драма,
жали че го няма.
Не помага младо,
не помага старо -
мъката на дядо,
знае само Шаро.
Шаро е мастия,
чувал е за тия,
прословути трънки
в дядовите дънки.
Уж били големи
нявга в младините,
и били за пример
на курназ момците.
Тия иширети,
баба се преструва,
че така били са -
дядо да не псува.
Да не вземе фаркт
да получе бърже,
ако на думлука му
никой не се върже.
Ех, че ми е дядо,
дядо, просто Ганчо -
не е Казанова,
но пък има ранчо.
Моркови там гледа
и таквиз домати,
та в нагледен пример
да ни ги разклати!
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени