19.06.2014 г., 11:21 ч.

Гатанка 

  Поезия » Философска
362 0 1


Удовлетворение, спокойствие и тишина.
Мир, единство между тяло, разум, чувства.
Енергия, баланс, хармония и красота.
Позиция и дишане, превърнати в изкуства.

Неподвижен, във мига усещам вечността.
Разтварям се навън, навътре разцъфтявам.
С усмивка всичко се превръща във игра.
Това за мен е йога, всекиму я пожелавам.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, тук си дал отговора в края/аз за малко да кажа "Каса бира" и .../, почти като двете столици събрани на едно място
Предложения
: ??:??