26.04.2018 г., 8:16 ч.

Гатанка 

  Поезия » Друга
474 0 2

Изгубен в противоречия, тласкан към агресия,

търпящ неспираща репресия.

Напомнящ момиче в депресия.

Вечно стремящ се към ненужна ексцесия.

Що е то?

© Svetla Dimitrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??