20.07.2018 г., 0:16 ч.

Гау ау пиар хасо* 

  Поезия » Любовна
557 0 2

Има една жена в моето

сърце, има една душа

с моята свързана! И

трябва да разкажа тая

история, в която любов

и съдба вървят ръка за ръка!...

Хей момиче, чувстваш ли

как сърцето ми трепти

щом погледна в твоите

очи! Хей момиче, чувстваш

ли как сърцето ти трепти

щом докоснем се, аз и ти!

Така е когато любов

и съдба вървят ръка

за ръка!... И когато

падне нощта под Лунната

светлина целуни ме-

тая Лунна целувка нека

пребъде през години

и сезони!... Пей и се смей

с мен докато свят

светува и отвъд!...

© Нако Наков Всички права запазени

*Гау ау пиар хасо- Пей и се смей с мен любов (хинди)

Посветено на един много скъп за мен човек, моя любима!...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, съкровищще... Това беше целта
  • Вълшебно...
    Толкова ми беше хубаво, до като го четях...
    Благодаря ти!
    Правиш ме невероятно щастлива...
Предложения
: ??:??