23.10.2012 г., 10:16 ч.

Генерал Васил Делов 

  Поезия » Гражданска
434 0 0

Герой от Балканската война

не стана почетен жител на град в нашата страна.

Освободителят на Кърджали - отхвърлен.

В морето на забравата от ДПС бе захвърлен.

Хора, исторически личности почитайте

и на ДПС не се вричайте!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??