23 окт. 2012 г., 10:16

Генерал Васил Делов 

  Поэзия » Гражданская
437 0 0

Герой от Балканската война

не стана почетен жител на град в нашата страна.

Освободителят на Кърджали - отхвърлен.

В морето на забравата от ДПС бе захвърлен.

Хора, исторически личности почитайте

и на ДПС не се вричайте!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??