30.05.2012 г., 11:23 ч.

Глад 

  Поезия » Любовна
534 0 1

Казах, че от теб си тръгвам,

но вървя напред-назад

и душата си изтръгнах

да не чувствам онзи глад!

 

Глад за обич и за нежност,

дето бил е някак скрит.

Искам те сега и вечно!

Не изгубвам апетит!

 

Аз си мислех, че е лесно

любовта да се убие...

Пак ще бъде ли уместно

ти и аз да бъдем "ние"?

 

© Ивайла Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??