17.06.2020 г., 14:01 ч.

Глад 

  Поезия » Философска
466 0 0

намазо̀лено
и третото око от                    
глад за знание                         

 

.....................................

 

алтернативно:

 

намазо̀лено
от глад за знание и
третото око

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??