17.12.2022 г., 18:12 ч.

Глас Свѝше 

  Поезия
140 0 0

не могат да ви

„джендъро̀сат“ - сиреч - да

ви джендемо̀сат -

 

че сте стародавни и

че в БОГ сте православни

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??