2.11.2008 г., 9:21 ч.

Гласът на Ангела 

  Поезия » Любовна
497 0 4
Всеки път, когато се загледаш в необята на небето,
знай, че някъде там съм и аз.
Всеки път, когато понечиш да откъснеш цвете,
знай, че негова душа съм аз.
Всеки път, когато чуеш песента на птиците,
знай, че сред тях съм аз!
Всеки път, когато чуеш шепота на вятъра,
знай, че с него летя и аз.
Всеки път, когато ти се усмихне морето,
знай, че ти се усмихвам и аз.
Всеки път, когато отправиш поглед
към звездите, знай, че сред тях съм аз.
Всеки път, когато се устремиш към мечтите,
знай, че като малък ангел сред тях съм аз!

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??