25.03.2018 г., 19:23 ч.

Гласът на любовта 

  Поезия
482 1 0

Бездънните ями на горест горчива
поглъщат искрата на звездна любов.
Но аз съм голяма и чувствам те жива
написах те, Обич, в ред – Благослов...

 

Разбивам клишета, мечтая красиво,
по вятъра пръснала гъста мъгла.
В зелени полета подскачам игриво,
развяла с безгрижие буйна коса.

 

И искам, и мога звездите далечни
да паля с частица от моя пожар.
Капчица огън съм – мисъл извечна
на тебе обрекла най-светлия дар.

 

Устни – жарава и топло сърце,
галещи пръсти на сини простори.
Вяра ти давам и свято небе –
чуй ме, Любов, как тихо говоря...

 

18.02.2018 г.
Бадемов Цвят

© Mimi Ivanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??