12.07.2008 г., 20:44 ч.

Гласът на сърцето 

  Поезия » Любовна
727 0 3
Всеки ден излизам с различен.
Всеки ден различен целувам.
Но само един единствен обичам
и само него всяка нощ сънувам.

Всеки ден различни гласове...
Чужди прегръдки, чужди усмивки.
Но само един е гласът в моето сърце.
Той тебе зове, отронвайки тихи въздишки.

Прегръдки измамни, в които търся утеха.
Утеха няма, сама се погубвам в забрава.
От чужди устни отпивам горчива отрова.
И още по-самотна и тъжна оставам.

Гласът на сърцето ми тихо те вика.
Една едничка надежда в него остава.
Глас без думи към теб ме притиска.
Но теб те няма и пак потъвам в забрава.

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??