30.10.2008 г., 15:01 ч.

гледай 

  Поезия » Любовна
655 0 1
 

Гледай как облаците тичат,

гледай как времето лети,

две сърца в любов завинаги се вричат,

а вятърът не спира да шепти...

 

Той разказва приказки вълшебни

за красиви мигове и „откраднати" мечти...

гледай там и  смел бъди,

та това сме аз и ти :)

 

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??