12.08.2018 г., 10:08 ч.

Глезена 

  Поезия » Любовна
407 1 2

Тя

Не умее да пали цигара сама
Времето й било виновно
И вятъра
Ноктите й
Били дълги
И тем подобни

 

Ако попиташ, 
истината й
се крие в това, 
че никога
не носи запалка,
яке,
не пали цигара сама
и не гледа, на къде духа вятъра

 

Защото, 
винаги има някой
влюбен глупак, 
като мен
и (тайничко мисля си)- теб, 
който има запалка, 
сако
и едно сърце по-малко за даване

 

Да пием
за глезените жени, 
 за влюбените мъже да пием също

 

 

Н. Панова

© Натали П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??