13.05.2015 г., 20:47 ч.

Глътка прясна тишина 

  Поезия » Друга
327 0 0

Глътка прясна тишина,
без покривало и одежди.
И тя е вече старшина
в отдел "Изгубени надежди".
И пак се плъзга плавно
през мен и отлежава.
Получава се забавно,
дори похвала заслужава.
Точно като скъпо вино,
шепне ти: "Не спирай".
И завършва грациозно, фино,
в кашона с надпис "РЕЦИКЛИРАЙ".

© Връзки за обувки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??