14.04.2012 г., 20:04 ч.

Гневно 

  Поезия » Любовна
764 1 0

Гневно

 

 

Щом да върнеш не можеш - не искай от мене!


Не искай от мен и да стана глупак..


Убий всичко, което простене,


но любовта ще превърна в разврат!


Ще бродя по улици пусти,


нарамил парчета от мойто сърце,


ще раздавам на всяка, с усмивчица мръсна, 


да не попадне отново в твойте ръце..


И веднъж щом остана с празни гърди,


ще спра, ще въздъхна от дългия бяг.


Ще погледна след себе си, вежди ще сбръчкам..


От толкова кучки направил съм впряг!


И те ще ме теглят с останки Душа


към мястото дето отдавна отивам..


Там на Дявола ще подарят крила,


че даже той с частица сърце е пристигнал.

© Боби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??