16.02.2007 г., 5:42 ч.

Гняв 

  Поезия
626 0 3
Преставам да мълча и да си трая,
ще правя веч каквото зная.
Преставам всекиму да правя път,
защото нервите ми май са кът.

Ако пред мене прав зашаваш,
за здравето си май забравяш.
Недей да мислиш, че съм безобиден,
защото образа ми е привиден.

И знай, че аз съм лицемер,
и внимавай че макар и с капкомер,
ти в чашата на моето търпение наливаш,
и после зъбите си ще събираш.

© Николай Беков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??