31.12.2021 г., 9:45 ч.

Годината на тигъра 

  Поезия » Философска
591 0 2

Посрещаме годината на тигъра с надежда,

защото силен е, пред трудности не се навежда.

Тигърът добър ловец е дебне само при изгода,

за крепкото му здраве да се помолиме на Бога!

Обича ли гальовно мърка, като коте малко,

но мрази ли, но мрази ли... за враговете жалко.

Дано направим тигров скок във чисто нов живот.,

без лошо, изпълнени със грижата за български народ.

Посрещаме годината на тигъра с надежда,

най-много от надежда се нуждаеме изглежда.

 

Да ни бъде честита  НГ-на 2022-ра

 

//... из дневника "Разхвърлени мисли"/

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??